Stilfulde loungesæt i bambus til terrasse eller stor altan

Indrømmet, jeg er ret vild med bambus, og jeg kan slet ikke stå for havemøbler i bambus. Det er super hyggeligt og har en fed tidsløs stil. Jeg har i dette indlæg udvalgt de fem smukkeste loungesæt efter min smag.

Bamcouchica fra Tine K med phantom mørkeblå puder

Tine K er en af mine yndlingsdesignere, og dette design havemøbelsæt i i solid bambus er min personlige favorit. Dels fordi det er robust og har god holdbarhed, og dels fordi det er ultra elegant, minimalistisk og tidløst i sin stil, der gør, at det passer til næsten enhver terrasse med bare lidt finesse.Eneste ulempe ved dette sæt er prisen. Det kan købes hos tinek.com, men fås billigst hos Nordlyhome, hvor du i skrivende stund kan få både sofa, to stole og et bord for 11.000,- (Pssst! Du kan bruge deres rabatkode velkommen10 som du får ved at tilmelde dig deres nyhedsbrev)

Halong bambus loungesæt fra ILVA

Super, lækkert og hyggeligt loungesæt fra ILVA, hvor du får enormt meget for pengene. Som altid får du tårnhøj dansk kvalitet ved ILVA og dette sæt rammer bare ind i noget rigtig godt designmæssigt.